V modernej dobe už ľudí nebaví práca, v ktorej vo veľkých korporáciách a radšej dávajú prednosť rozletu svojej kreativite. Riešením sú práve coworkingy. Jeden z nich, HubHub v hlavnom meste, dostal nové priestory.



Medzinárodná sieť HubHub, vznikla ešte roku 2016 a prvé priestory otvorila o rok neskôr. Coworking je dnes veľmi populárny, najmä vďaka benefitom, ktoré poskytuje v porovnaní s prácou v klasických kanceláriách. Potvrdzuje to aj štúdia Svetovej coworkingovej nekonferencie konferencie (Global Coworking Unconference Conference), ktorá hovorí, že až 84 % ľudí sa cíti motivovanejších pri práci v týchto priestoroch a 67 % povedalo, že práca v coworkingu prispela k ich profesionálnym úspechom.

Hlavne žiadny stres

Pred nedávnom sa v slovenskom HubHube naplnili staré priestory. Aby mohli medzi seba prijať nových členov a poskytovať im kvalitnejšie služby, HubHub sa presťahoval do moderných priestorov v novopostavenom Twin City C. Počas pracovnej doby môžete s kolegom potrápiť stolný futbal, zacvičiť si alebo sa zahrať na Xboxe.

Moderný design dopĺňajú aj živé machové steny od slovenského návrhára. Zdroj: Hubhub

Nemusíš si prenajať workspace, členom komunity sa môžeš stať pomocou virtuálneho členstva a budeš mať prístup na všetky eventy.

HubHub si dáva záležať na kvalitných priestoroch a službách. Ponúka širokú škálu členstiev od flexibilného miesta v zdieľanom priestore až po vlastnú kanceláriu pre jedného či viacerých zamestnancov. Nemusíš si ani prenajať workspace, môžeš sa stať členom komunity pomocou virtuálneho členstva a budeš mať prístup do aj komunity a na všetky eventy.

Pracuj s najlepšími

Hubhub ale netvoria len pracovné miesta a pekné a zaujímavé priestory. HubHub tvoria ľudia z rôznych odvetví, ktorých spája túžba spolu rásť. Komunita je jedným zo základných pilierov, na ktorých stojí ich idea. Stretávajú sa v nej rôzni ľudia, od freelancerov až po manažérov úspešných firiem. Denne sa inšpirujú a navzájom si pomáhajú rásť. HubHub tiež pomáha ich osobnému aj profesionálnemu rastu organizovaním edukačných prednášok alebo eventov.

Tatra Banka sa môže pochváliť aj vlastným robotom, ktorého v budúcnosti môžeš stretnúť v ich pobočke a rád ti zatancuje aj poradí. Zdroj: Eliška Balážová

Členmi tejto novej, väčšej a lepšej komunity sú napríklad inovatívny Elevator Lab powered by Tatra banka, Brackets alebo Exponea. “Elevator Lab powered by Tatra banka poskytuje širokú škálu podpory pre inovatívne myšlienky. Je to ekosystém, v ktorom startupy môžu v krátkom čase maximalizovať potenciál svojho nápadu. Veríme, že úspešný ekosystém, je ten ekosystém, ktorý nasleduje komunitu. To je aj dôvodom, prečo sme si vybrali práve HubHub ako unikátny priestor priamo v srdci startupistov,” hovorí Pamela Babuščáková, Head of Research & Development, Tatra banka.

Príď sa presvedčiť na vlastné oči

HubHub rastie nielen vďaka svojej kvalite, ale aj vďaka svojej otvorenosti. Každá komunita, ktorá sa uzavrie do seba, prestáva rásť a napredovať. Preto HubHub vždy víta nových ľudí s otvorenou náručou. Táto otvorenosť sa prejavuje na viacerých frontoch. Bistro, ktoré je súčasťou nového HubHub-u, je otvorené aj pre širokú verejnosť. Rovnako to je aj s prednáškami a vzdelávacími podujatiami, ktoré HubHub organizuje –prišelci sú na nich vždy vítaní. Zasadačky a priestory HubHub-u sú prístupné na eventy a out-of-office mítingy aj pre firmy, ktoré ešte nie sú súčasťou HubHub-u. Vďaka svojej otvorenosti neustále oslovuje nových ľudí a neprestáva rásť.

Zdroj: HubHub